Bli medlem för 2024

Att lösa medlemskap i föreningen är ett sätt att ta ställning och stötta vårt arbete i Gambia.

Som medlem har du också möjlighet att påverka organisationen verksamhet. Bland annat genom att lägga förslag till årsmötet, ta beslut om organisationens inriktning och val av styrelse.

Flera har varit i kontakt med oss och uttryckt önskemål om att ta aktiv del i vår verksamhet. Som medlem har du all möjlighet att ta aktiv del i den direkta verksamheten.

I nuläget löser du medlemskap för 2024 genom att betala in medlemsavgiften som är 300 kronor för enskild medlem eller 400 kronor för familjemedlemskap på bankgiro 783-7156 eller Swisha till nummer 123-098 27 10.

Skriv namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Om ni löser familjemedlemskap vill vi ha namn på samtliga i familjen.

 

Du kan även stödja föreningen genom att:

 

Köpa gåvokort.

 

Samla kvitton från City Gross (Föreningen får 1 % av köpesumman som redovisas två gånger/år. Skicka kvittona till Lena Främst, Lilla Aspeboda 96, 791 93 Falun.

  

Skänka blyertspennor, sudd, pennvässare, badbollar,  hopprep, ballonger eller annat som vi tar med till barnen i Manduar och Sankandi. De saknar det mesta av allt.

 

Skänka sytråd och garn till kvinnokooperativet.

Du kan även självklart hjälpa oss med pengar, det är ofta vettigast att köpa saker till barnen på plats.

  

För att bli medlem, gör så här:

  • Fyll i formuläret nedan och skicka det
  • Sätt in 300 kr alt. 400 kr på BG 783-7156, eller
  • Swisha till nummer 123 098 27 10.
I meddelanderutan skriv "MA 2024" samt namn och adress eller enbart e-postadress

Medlemsbevis skickas till den uppgivna e-postadressen