Slutrapport om Manlafie från Kebba

2016-05-29
Kebba skickade idag den slutgiltiga rapporten om Manlafies operation och tillfrisknande. Han hälsar att familjen under flera år fruktat för allvaret i hennes åkomma, och att dom inte sett något hopp för flickan. Eftersom hon inte kunnat gå i skolan pga av sitt bråck har det påverkat familjens försörjning då dom inte kunnat arbeta fullt ut. Flickan kan nu gå i skolan igen vilket glädjer dom alla. Enligt Kebba mår hon bra nu, inget kvarstående besvär och kan leva som andra friska barn.
Mamman och pappan i familjen hälsar att AFFC varit till en underbar hjälp, och att dom aldrig kommer att glömma det. AFFC kommer alltid att finnas i deras böner.
Utöver sjukbesök, sjukhusvistelse, mat och resor fick Manlafie ca 125 kr med sig hem så att mamman kunde inhandla mat.
Slutsumman blev således 4600 kr, allt inkluderat.
Än en gång vill vi rikta vårt varmaste tack till alla bidragsgivare, och tillsammans glädja oss åt att familjen nu kan se fram emot flickans uppväxt och studier.

Kebba hälsar till er alla!

Marie

Rapport från CFG Gambia och Nfamara

Kaba och Kebba kom nu tillbaka från att besökt den 9-åriga flickan och hennes mormor på sjukhuset. Sköterskan informerar att operationen gått bra, och att flickan nu återhämtar sig från operationen. Hennes läge är nu stabilt. Hon ligger kvar, vi vet inte hur länge, för återhämtning och medicinering.
 

Så här såg det livshotande bråcket ut innan operationen.

Nedan några bilder som togs i smband med att Manlafie skrevs ut från sjukhuset, pigg och glad förhoppningsvis. Ytterlgare bilder kan komma att läggas till här senare.